Just Be Yourself / Wês Dysels

Wees blij met jezelf , en met wie je bent. 

Over onsMijn naam is Harriette Faber en ben gelukkig getrouwd met Sybrigje Faber.

Ben geboren als man en ben juli 2013 uit de kast gekomen en om eindelijk als vrouw door het leven te gaan.Hier heb ik al jaren naar uitgekeken en gelukkig heb ik een super lieve en begripvolle vrouw die mij volledig steunt in het hele proces, we hebben enorm veel steun aan elkaar. 

Wij zijn de ontmoetingsruimte opgestart voor de LHBT omdat er in Friesland eigenlijk niet zoveel is om ,,je zelf” te kunnen zijn. Het zijn bijna allemaal openbare gelegenheden, waardoor de stap voor de meesten om naar deze gelegenheden te gaan voor 95% te groot is.

Het is vrijwel altijd een dilemma voor de travestiet / transgender om een ruimte te vinden waar je jezelf kan zijn, omdat de meeste  partners niet staan te juichen wanneer hun man zich in vrouwenkleding hult.

Ben je Transvrouw,Transman, Homo, Lesbo of Genderzoekende dan is het soms best moeilijk om een vertrouwde plek te vinden waar je met elkaar kunt samenzijn,gezellig wat bijkletsen en natuurlijk contacten maken! 

Daarom hebben wij deze ruimte gemaakt om de drempel  te kunnen nemen om toch in een vertrouwde omgeving  jezelf te kunnen zijn!!

Maak een vrijblijvende afspraak om met ons,of met meerdere een fijn gesprek te hebben en jou de mogelijkheden te bieden om lekker jezelf te kunnen zijn zonder te worden uitgescholden,nagekeken en in het ergste geval te worden mishandeld .

Er worden informatie avonden georganiseerd voor iedereen die geïnteresseerd is ,en met elkaar contacten kunnen leggen en gesprekken kunnen uitwisselen. Partners, Familie en Vrienden zijn natuurlijk ook van harte welkom.


Voor de activiteiten kunt u terecht op de  Activiteiten-Agenda op deze site.

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken buiten de openingstijden!

         

Wij hanteren een geheimhoudingsplicht voor iedereen ,die op welke manier dan ook contact met Wês Dysels / Just Be Yourself heeft.